Designbyrå eller reklamebyrå?

Det finnes mange dyktige rendyrkede designbyråer og det finnes gode dedikerte reklamebyråer, men det er få som behersker både formuttrykk og budskap på et strategisk nivå. De som får det til skaper et effektivt byråsamarbeide med fantastiske resultater.

et effektivt byråsamarbeide med fantastiske resultater.

Vi vet det jo, forskjellen på et designbyrå og reklamebyrå. Reklamebyrå utvikler kommunikasjon som skal skape en ønsket handling hos målgruppen. Designbyrået skaper det visuelle uttrykket og legger grunnlag for et førsteinntrykk og legger igjen et løfte til avsender uten å si et ord.

shutterstock_126859688

Heads & Tales opplever en fantastisk prosjekt- og kundeinngang. Dette til tross for bekymring om nedgang i store norske næringer. Norske bedrifter og initiativ utfordres og må bli mer proffesjonelle på alle plan for å være konkurransedyktige. Vi henger etter våre viktigste naboland i følge Aftenposten 1/11. Er det ett plan hvor vi har en del å gå på i forhold til våre naboland, så er det fokus på merkevarebygging. Skremmende nok nevner ikke Aftenposten noe om merkevarebygging. Det får ligge til en annen artikkel.

Design og merkevarebyrå kaller vi oss. Vi er spesialister på å utvikle og videreforedle merkevare gjennom effektiv design og budskapsutvikling. Hos oss er ikke tegnestuen ett sted, mens kommunikasjonshodene er stuet bort i nabohuset. Vårt team har bakgrunn fra begge verdener og jobber hver dag i grenseland effektiv design og effektivt budskap. Det handler om å skape reaksjoner og da må utnytte virkemidlene.

‘Merkevare’ er noe stort. Det er som energi. Summen av alle kontaktpunkter kunder møter av din bedrift, og hvor godt de er sammenkoblet skaper spenningen. Er det høyspent eller lavspent. Hvilke førsteinntrykk skaper du? Pirrer det målgruppens nysgjerrighet og bidrar det til å bygge en relasjon? Tør du å utfordre? Eller kjører du i midten?

For dyktige designere er det fristende å mene at logoen og utseenet ditt betyr alt. Vi vet bedre. Det er historien bak, og innholdet som skaper magi og varige minner. Nettopp dette utgjør betydningen av navnet vårt HEADS & TALES. Det er de med gode hoder og gode historier som vinner kunder, forsterket av en innpakning som skiller seg ut og som utfordrer. Det er vår suksessformel.

Ta kontakt for grafisk design, logoutvikling, navnutvikling, konseptutvikling, reklame og andre designoppgaver. La oss utfordre status quo og skape resultater.