Heads & Tales utvider i Nord-Norge

Det er ikke bare turistene som vil ha en bit av fantastiske Nord-Norge. Vi også!

Et blomstrende næringsliv fullt av skikkelige stå-på folk med klare meldinger og saftige uttrykk har ført oss nordpå.

Det skjer mye positivt i Nord-Norge og flere viktige næringer er i vekst. Vi mener landsdelen fortjener mer oppmerksomhet og har et stort potensial til å skape flere nasjonale- og internasjonale suksessbedrifter. Mange har mye å vise frem, men tar ofte for lett på oppgaven med å bygge merkevare. Det må tenkes langsiktig og investeres i det man tror på, og det må tenkes større.

Vi har gjort mange prosjekter for Nordnorske bedrifter siste året. Nå tar vi den helt ut med å etablere Heads & Tales Nord. På eiersiden har vi med oss Jørn Hoel, Gunnar Wilhelmsen og daglig leder Eva Halvorsen, som kommer fra stillingen som salgsdirektør for Amedia Region Nord. Alle har igjennom sine karrierer vist et brennende engasjement for Nord-Norge.

Ambisjonen er å skape et viktig miljø for vekst i regionen og løfte Nordnorske bedrifter opp og frem gjennom strategi, design og digital synlighet. Det blir et tett samarbeid med oss “søringan” i Karl Johans gate, men vi skal bygge et godt kreativt team i Tromsø også.

Ikke alle er klar over at Jørn Hoel også har en ”vanlig” jobb. De to siste årene har han jobbet i Heads & Tales i Oslo, og har bygget opp en spennende kundeportefølje i hele landet. Jørn har et stort og attraktivt nettverk, og han bidrar med kreativitet i prosjekter. Han har også en unik kunnskap om matvareindustrien i hele Norge, og er sentral i alle våre matprosjekter. Han jobb vil fortsatt primært være i Oslo, men vil bidra i  prosjekter og kunder i Nord.

Eva Halvorsen skal lede selskapet er godt kjent med Tromsøs næringsliv. Hun har jobbet med tilsvarende problemstilling, men på andre siden av bordet. Gjennom stillingen som salgsdirektør i Nordlys er hun svært godt kjent i Tromsøs næringsliv.

Gunnar Wilhelmsen er en forretningsmann og eiendomsutvikler i Tromsø. Også kjent for mannen som Kjøpte Olavsvern. Han sitter på et verdifullt nettverk som er viktig for Heads & Tales. Kompetansen som er i selskapet vil også være en styrke i Wilhelmsens mange engasjementer.

Vi ser frem til mye jobbing og spennende oppdrag i Nord. Forespørslene strømmer på og så langt virker dette lovende. Dag 12.

Ansetter i Tromsø/Oslo

Vi ønsker kontakt med flere superdyktige og sultne designere (web/grafisk), AD’er og digitale rådgivere. I Oslo eller i Tromsø. Kanskje du bor i Oslo i dag og “har en drøm om å komme hjem”. Ta kontakt med:

eva@ht.agency eller jan@ht.agency (Oslo)