Sunnmøringer finnes overalt! Vi styrker teamet med Fredrik Steen.

Fredrik Steen (nei, ikke festningen) er både sunnmøring, journalist og artist – rekkefølgen kommer an på hvem som spør, sier han. 

47-åringen fra Ulsteinvik – med base i Oslo – har i mange år markert seg som skuespiller og komiker på utallige norske scener. I tillegg står han bak en av Norges største revysuksesser, med dertil tilhørende landeplage og en braksuksess av en reklamekampanje for en viss interiørkjede. Jada, vi kan godt rope det ut, så blir vi ferdige med det: “Steikje fine gardine!”

Det mange ikke vet er at i artisten Fredrik bor det også en journalist med over 20 års erfaring fra både radio, TV og avis – blant annet fra Dagbladet, Regionavisa, Sunnmørsposten og NRK. Fredrik er utdannet innen dokumentarfilm og journalistikk fra Høgskulen i Volda, og var blant annet en av de første programlederne da NRK P3 så dagens lys i 1993. På Marienlyst ble han i ulike redaksjoner frem til 1999, og siden den gang har journalisten og artisten i ham gått hånd i hånd, og denne fargerike bakgrunnen skal vi i Heads & Tales nå få benytte oss av helt og fullt.

Fredrik er ansatt som tekstforfatter og regissør/produsent, og med ham på laget tar Heads & Tales et stort og viktig steg i retningen av å kunne tilby markedet filmproduksjon til ulike plattformer i brandstory-formatet.

Fredrik er i tillegg en hyppig brukt konferansier for seminarar og konferanser i næringslivet, og stemmen hans er til stadighet å høre i både animasjonsfilm, dokumentar og radio-/TV-reklamer. Han har også lang erfaring som produsent og tekstforfatter for radioreklame. Sunnmøringer er ikke så kjent for å by på så mye, men denne mannen byr i alle fall på seg selv!

(Foto: John Andersen)