StrategiSprint

Ta med deg Øivind Breen og Jan Villard i neste strategiprosess. Da får du en effektiv og inspirerende prosess som blir til tydelig handling. Ingen tunge dokumenter, ingen "bull-shit". Bare rett på sak. 

I StrategiSprint tydeliggjør vi bedriftens strategiske mandat, visjoner, misjoner, mål og mening. En perfekt innledning til en merkevareprosess, kommunikasjonsstrategi mm. 

Øivind Breen har utviklet StrategiSprint.

StrategiSprint er utviklet av Øivind Breen, og handler om fokus og konsentrasjon. Vi fasiliterer, utfordrer og hjelper dere med å "finne gullet". Glem måneders arbeid og møtevirksomhet. Vi pakker det inn i en ramme på 49 timer.

Vi kan love en inspirerende prosess med gode resultater.

Kontakt jan@ht.agency - 900 30 250 for mer informasjon om strategiprosesser.

Dette sier kunder:

«...måten de tok tak i alle våre innspill og satte disse sammen til en konkret ny måte å formidle vår merkevare på, var imponerende og noe vi ikke hadde kommet frem til på egenhånd.»

Roy Thomas Johannessen, Daglig leder Technet AS

 

«...Gjennom disse energiske timene fikk vi sortert egne tanker, tilført nye perspektiv og skissert en implementeringsplan på en ekstremt effektiv og konsentrert måte.»

Petter Mellquist, CEO, Biovac Environmental Technology AS

Vi jobber tett med hele merkevaren, fra strategi, identitet til markedsføringen. Det krever kreativ tverrfaglighet og en overordnet forståelse av forretningsutvikling. Møt vårt superteam av rådgivere og kreatører med bred erfaring fra både design- og reklamemiljø.

Kontakt oss