Øivind og Jan. Et kraftfullt radarpar med flere 10 års erfaring fra strategiprosesser.

De hjelper ledelsen med å tydeliggjøre bedriftens strategiske mandat, visjoner, misjoner, mål og mening. Grunnpilarene for å bygge merkevare. En tydelig retning som hjelper organisasjonen til å jobbe i takt og kundene til å føle tilhørighet.

Vi blir bedre rådgivere, og du får bedre resultater når vi kjenner virksomheten din godt. Derfor starter vi alltid kundeforhold med en strategiprosess. Det kan være fra å tolke oppdatterte strategiplaner, til å utvikle nye.

Felles for prosessene fokus og konsentrasjon. Vi har et tett samarbeide med den beste i bransjen på strategiprosesser, Øivind Breen. Han har utviklet Strategisprint, en eksplosiv, inspirerende og effektiv prosess som virkelig gir gode resultater.

Strategisprint går ut på å komprimere og effektivisere prosessene, nøye planlagt og effektivt fasilitert. Måneders arbeid og møtevirksomhet settes inn i en ramme på 49 timer med fullt fokus og konsentrasjon. Etter behov kan også prosessene deles opp i mindre bolker.

Vi kan love en slitsom, men inspirerende prosess med overraskende gode resultater.

Kontakt jan@ht.agency - 900 30 250 for mer informasjon om strategiprosesser.

Dette sier kunder:

«...måten de tok tak i alle våre innspill og satte disse sammen til en konkret ny måte å formidle vår merkevare på, var imponerende og noe vi ikke hadde kommet frem til på egenhånd.»

Roy Thomas Johannessen, Daglig leder Technet AS

 

«...Gjennom disse energiske timene fikk vi sortert egne tanker, tilført nye perspektiv og skissert en implementeringsplan på en ekstremt effektiv og konsentrert måte.»

Petter Mellquist, CEO, Biovac Environmental Technology AS

Vi jobber tett med hele merkevaren, fra strategi, identitet til markedsføringen. Det krever kreativ tverrfaglighet og en overordnet forståelse av forretningsutvikling. Møt vårt superteam av rådgivere og kreatører med bred erfaring fra både design- og reklamemiljø.

Kontakt oss