Med Tormod Glomnes som kreativ leder blir vi enda sterkere

Nytt hode og flere historier

Enten har vi vært veldig greie, hatt griseflaks, vært usedvanlig flinke, eller en fin kombo. Tormod Glomnes valgte oss, og han er fra og med januar 2017 vår nye kreative leder!

Tormod kommer senest fra Gambit, og har bl.a. drevet byråene Newbox og Giraff. Hans kunnskap og kreative kraft innen design- og merkevareprosesser vil gjøre oss enda sterkere i våre leveranser. Med sin analytiske tilnærming til effektive og kreative løsninger vil han løfte våre prosjekter til nye høyder.

Glomnes har 20 års erfaring som grafisk designer og merkevarebygger på de fleste flater; digitale, analoge, film og animasjon. Flere av hans arbeider er representert i bøker om norsk- og nordisk grafisk design. Porteføljen er stor og variert, og kundene spenner fra enkeltpersoner til multinasjonale organisasjoner og bedrifter. I 2016 står han bak synligheter som logoen til FRI – foreningen for kjønns- og seksualitetsmangfold, visuell identitet for The Economist og Hill+Knowlton Strategies UK sin verdensomspennende rapport om tankelederskap, visuell identitet for Polling & Statistics, konsept- og kampanjedesign for Nasjonalmuseets pepperkakekonkurranse «Baking Bad», MENY sin ansvarsrapport, og visuell identitet og posterdesign for dokumentarfilmen «Nowhere to hide», som vant bestepris under IDFA i desember 2016 (verdens største og viktigste dokumentarfilmfestival).

Og ellers…

I juli, for 5. år på rad, forsvinner Tormod inn i frivilligheten- og insektenes verden. Da er han festivaldirektør og musiker for «Verdens Minste Festival» på vakre Jomfruland. Sammen med Norsk entomologisk forening og SABIMA har Tormod og kona Maiken klart å skape en unik familiefestival for og om de minste. Med insekter som tema kombineres naturvitenskap og teater – hvor målsettingen er å inspirere til naturglede, forskertrang og kreativ tenkning.

Som kuriosa kan nevnes at Tormod også har bakgrunn som musiker i bandet Weeds, et høyt skattet indieband som herjet på de heiteste rockeklubbene og festivalene på det glade 90-tall.

Tormod der altså.